Nedeljna doza balkanskog dizajna u Mikser Houseu

Izvor: NaDlanu.com, 10.Okt.2013, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljna doza balkanskog dizajna u Mikser Houseu

Mikser House i Mooshema vas pozivaju da čujete „Priču o pričanju priče u dizajnu“, Uglješe Vrcelja, osnivača kreativne agencije Superdot i dizajnerskog brenda Mooshema.

Uglješa će u okviru programa "Nedeljna doza balkanskog dizajna" u petak, 11.10, u 18 časova, podeliti sa nama svoje ideje o proizvodnji i stvaranju brenda na našim prostorima, obojene utiscima iz Pariza, gde se brend Mooshema prvi put predstavio na >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << jednom od najvećih sajmova enterijera "Maison&Object" i gde je on kao industrijski dizajner u okviru koncepta "Dvo-ika" izlagao na Paris Design Week-u. Poseban akcenat logoreičnog umetnika biće na "pričanju priče" koja je u današnjem svetu neophodna da se upotpuni i zapakuje dizajnerski proizvod.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.