Nećete verovati koliko Ibra mesečno plaća kiriju

Izvor: Vesti-online.com, 14.Dec.2014, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nećete verovati koliko Ibra mesečno plaća kiriju

Napadač fudbalskog kluba Pari Sen Žermen Zlatan Ibrahimović iznajmio je stan u otmenoj četvrti Pariza koji plaća 30.000 evra mesečno, zajedno s tekućim troškovima, prenosi danas pariska štampa.

Veoma popularan u Francuskoj, švedski fudbaler se uselio u luksuzan stan od 600 kvadrata na tri nivoa, piše list Parizjen.

List dodaje da je suma od 30.000 evra mesečno "sitnica" za fudbalera koji je tokom ove godine zaradio 15 miliona evra i uskoro će potpisati ugovor za reklamiranje sportske obuće.

"Taj ugovor će Ibri doneti još 10 miliona evra", navodi list.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ibrahimović " ima se, može se

Izvor: B92, 14.Dec.2014

Napadač Pari Sen Žermen Zlatan Ibrahimović iznajmio je stan u otmenoj četvrti Pariza koji plaća 30.000 evra mesečno, zajedno s tekućim troškovima...Veoma popularan u Francuskoj, švedski fudbaler se uselio u luksuzan stan od 600 kvadrata na tri nivoa, piše list "Parizjen"...List dodaje da je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.