Napad na Jelisejskim poljima, ubijen policajac

Izvor: Radio 021, 20.Apr.2017, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad na Jelisejskim poljima, ubijen policajac

Jedan policajac je ubijen, a drugi je ranjen u pucnjavi u centru Pariza, javlja Rojters i dodaje da je napadač ubijen.

Pucnjava je vrlo verovatno teroristički akt, saopštila je policija.

Kako se navodi, napad se dogodio na Jelisejskim poljima, a policija veruje da su u pucnjavi učestvovala najmanje dva napadača.

Novinar Rojtersa javlja da centar Pariza nisko nadleće jedan helikopter. Na licu mesta nalaze se brojna policijska vozila, a policija je pozvala građane da izbegavaju ovu zonu.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

VIDEO: Napad na Jelisejskim poljima, ubijen policajac

Izvor: Radio 021, 20.Apr.2017

Jedan policajac je ubijen, a drugi je ranjen u pucnjavi u centru Pariza, javlja Rojters i dodaje da je napadač ubijen...Napad se dogodio na Jelisejskim poljima. Pucnjava je vrlo verovatno teroristički akt, saopštila je policija...Prema prvim informacijama, policajac koji je poginuo zaustavio je svoje...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.