Na Nou Kampu kategorični: Luis Enrike ostaje, ne postoji plan B

Izvor: MozzartSport.com, 19.Feb.2017, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Nou Kampu kategorični: Luis Enrike ostaje, ne postoji plan B

Predsednik Đozep Marija Bartomeu jasan

Javnost je krenula da spekuliše odmah posle debakla u susretu sa Pari Sen Žermenom. Ali ne samo zbog debakla u Parizu. Koliko će izdržati Luis Enrike i ko će biti njegov naslednik na Barseloninoj klupi? Međutim, predsednik katalonskog kluba Đozep Marija Bartomeu kategorički tvrdi da smene šefa struke neće ni biti, jer je Enrikeov ostanak apsolutni prioritet >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za Blaugranu.

"Rekao sam i pre nekoliko nedelja, u aprilu ćemo sesti sa Enrikeom i razgovarati o bodućnosti. Trenutno smo koncetrisani samo na utakmice.. A u aprilu ćemo sesti sa Enrikeom da čujemo kako se on oseća. ne postoji plan B. Prioritet je uvek bio da nastavimo sa Luisom Enrikeom. Za ove dve i po godine koliko je sa nama osvojio je maltene sve što je mogao i Barselona je vrlo zadovoljna sa njim", decidiran je Bartomeu u izjavi za lokalne medije.

Komentarišući navodne podele u svlačionici, pa i sturčnom štabu, Bartomeu kaže: "Svlačionica je ujedinjena, kao i ceo klub. Ako izuzmemo, sve ide kako treba".

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.