NA KOSOVU NAROD BEZ HRANE I LEKOVA, A OBRADOVIĆA BAŠ BRIGA: Boško hoće da RUŠI I PALI po Beogradu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2018, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA KOSOVU NAROD BEZ HRANE I LEKOVA, A OBRADOVIĆA BAŠ BRIGA: Boško hoće da RUŠI I PALI po Beogradu!

Jedan od osnivača Đilasovog Saveza za Srbiju, Boško Obradović, došao je na zasedanje Narodne skupštine u žutom prsluku, po ugledu na demonstrante u Parizu.

Obradović je na svom tviter nalogu napisao da poziva na protest zbog poskupljenja goriva u Beogradu. Iako su visoke cene goriva naišle na negodovanje većine građana Srbije i svakako predstavljaju razlog za negodovanje, postavlja se pitanje zbog čega . >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Obradović sada akcentuje tu temu u trenucima humanitarne katastrofe za srpski narod na KiM?! U danu kada su Srbi širom KiM izašli na velike demonstracije pod nazivom "Svesrpski sabor", Obradović se setio da se pravi "Francuz".

Dveri su nedavno najveću pažnju poklanjali pitanju južne srpske pokrajine, ali od zbližavanja sa Demokratskom strankom i njenim recidivima, Boško Obradović jedva da pominje KiM.

U trenucima velikih pritisaka, represije na Srbe, ugnjetavanje njihovih osnovnih životnih prava, protest zbog cene goriva ima samo jedan cilj - rušenje vlasti iznutra.

Državno rukovodstvo u Beogradu zapadni centri moći preko Prištine prisiljavaju da prizna nezavisnost tzv. Kosova, a na unutrašnjem planu pritisak vrše posredstvom tzv. Pete kolone, tačnije Saveza za Srbiju.

Na taj način oni šalju Vučiću poruku - Imaćeš haos na ulicama, ako ne pristaneš na predaju KiM.

Ako pogledamo ko su glavni medijski pokrovitelji Saveza za Srbiju videćemo da je reč o listu "Danas" i TV N1 i da se oba medija finansiraju iz zapadnih fondacija. Obradoviću očito američka podrška ne smeta.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.