Muzičari za pomoć porodicama žrtava pariskog napada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2015, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muzičari za pomoć porodicama žrtava pariskog napada

Sastav Eagles of Death Metal, tokom čijeg koncerta u Parizu je izveden teroristički napad, pozvali su kolege da obrade njihovu pesmu "„I Love You All The Time" i pomognu porodicama žrtava napada.

Članovi benda čiji je koncert u Parizu 13. novembra bio meta terorističkih napada, dali su za "VIce" prvi intervju posle napada i govorili o svemu ššto su prežživeli te kobne večeri.

Džoš Hom je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u okviru intervjua pozvao sve muzičare šširom sveta da obrade njihovu pesmu „"I Love You All The Time", kako bi prikupili pomoć za porodice stradalih u Parizu.

„Ako ste kantri pevač, DJ ili tešški metalac, nije važžno. "Obradite pesmu i mi ćemo se odreći zarade od autorskih prava i prodaje pesme za porodice žžrtava", kazao je Hom, dodajući da imaju i podrššku svoje izdavačke kuće, preneo je MTV.rs.

Osamdeset devet osoba ubijeno je u dvorani Bataklan, dok je u celom Parizu tokom nekoliko napada u petak, 13. novembra, na različitim lokacijama, ubijeno ukupno 130 osoba, a povređeno 350.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.