Ministar otvorio policijsku stanicu koja ne radi

Izvor: JužneVesti.com, 19.Apr.2016, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar otvorio policijsku stanicu koja ne radi

Iako je pre osam dana na otvaranju policijske stanice u Ulici Pariske Komune u Nišu najavljeno da će u njoj raditi oko sto policajaca i da će građani tu moći da izvade pasoš i ličnu kartu, u njoj dežura jedan policajac i ne mogu se obnoviti lična dokumenta.

Novu ispostavu policijske uprave u najgušće naseljenom delu Niša, u Opštini Medijana, svečano je otvorio ministar policije Nebojša Stefanović, ali je ona, kako kažu građani koji su proteklih dana svraćali >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u nju, nezavršena i prazna.

Htela sam da se raspitam oko predavanja dokumenata za novi pasoš, ali sam ujutru zatekla samo jednog policajca. Unutra nema ničeg i rečeno mi je da će stanica tek početi da radi kad se završe neki radovi - kaže Nišlijka Nataša C.

Zašto su je otvarali ako ne radi? Zbog izbora? Stvarno sam se obradovao jer sam mislio da u komšiluku mogu da predam dokumentaciju za ličnu kartu, ali su me vratili - napominje jedan Nišlija.

Inače, na otvaranju je najavljeno da će ona u narednim danima biti opremljena tehnikom, kao i da će na nekima od najprometnijih saobraćajnica u blizini zgrade biti raspoređene i kamere koje će biti povezane sa policijskom ispostavom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.