Liga 1 - Zvezda dobro prošla, sad se raspucao Mbape! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Okt.2018, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1 - Zvezda dobro prošla, sad se raspucao Mbape! (video)

Gde je stao Nejmar, produžio je supertalentovani Francuz.

Pari Sen Žermen nije ekipa sa ovoga sveta!

Jedino se tako može objasniti niz fantastičnih rezultata ekipe iz Pariza pošto je u devetom kolu Lige 1 na svom terenu savladala Lion sa ubedljivih 5:0.

Konto je otvorio Nejmar koji je bio precizan sa penala u devetom minutu meča. Međutim, u 32. minutu Kimpembe je dobio direktan crveni karton >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i to je trebalo da predstavlja ogroman problem za svaku ekipu.

Ali, ne i za PSŽ.

U međuvremenu je i Lion ostao bez jednog igralča pošto je Tusar u finišu prvog poluvremena dobio drugi žuti karton.

Usledio je pravi potop "Lavova" u drugom delu igre u režiji Kilijana Mbapea!

Najbolji mladi fudbaler sveta rešetao je redom u 61, 66, 69. i 74. minutu i tako zapečatio sudbinu jednog od potencijalnih rivala za titulu prvaka Francuske.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mbape najmlađi "pokeraš" u francuskoj ligi za poslednjih 45 leta

Izvor: Vesti-online.com, 07.Okt.2018

Pari Sen Žermen nemilosrdan i protiv Liona - 5:0 na Parku prinčeva u devetom kolu domaće lige...Od početka francuskog šampionata, koji se ove sezone igra 81. put, prvak Pari Sen Žermen ređa samo pobede. Protiv Liona je postigao devetu, što nije pošlo za rukom nijednom prvoligašu (do sada su...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.