Kum Marin le Pen optužen da je vlasnik bordela

Izvor: Blic, 15.Apr.2011, 02:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kum Marin le Pen optužen da je vlasnik bordela

PARIZ - Kum liderke francuske krajnje desnice Marin le Pen uhapšen je juče i optužen da je držao nekoliko bordela na Pigalu, saopštili su danas zvaničnici.

Anri Bote (77), poznat u pariskom podzemlju kao "Gospodin Erik", optužen je da drži dva hostes-bara, "Le Muća" i "Le Loreli" koji su paravani za prostituciju, rekli su AFP-u izvori bliski istrazi.

Bote je 1969. godine bio kum na krštenju Marin Le >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Pen, koja je u januaru ove godine zamenila oca na čelu Nacionalnog fronta.

"Srela sam Bota zadnji put pre 20 godina" - Marin le Pen

"Srela sam ga pet puta u životu, a poslednji put pre 20 godina. Malo sam vesti imala o njemu i mislila sam da je umro", rekla je Le Penova i dodala da bebe ne biraju svoje kumove na krštenjima.

Istražitelji su ispričali francuskom listu "Le Parizjen" da se ime Botea ne pojavljuje na vlasničkim listovima barova, ali da policija veruje da ga može dovesti u vezu sa prostitucijom.

Jedan visoko rangirani policajac u penziji ispričao je da je Bote bio godinama čuvena figura u lokalnoj seks industriji i tada je klupko počelo da se odmotava.

Nacionalni Front je optužio "Le Parizjen" da pokušava da uprlja ime Marin Le Pen, vezujući je za slučaj sa kojim nema direktne veze.

Povezane vesti: Oteto sedam estonskih turista u Libanu Prostitutke protestuju u Parizu

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Le Penov kum svodnik

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Apr.2011

Veoma blizak prijatelj Žan-Marija Le Pena, bivšeg lidera francuske desnice, i čovjek koji je krstio njegovu kćerku Marin Le Pen, koja se trenutno nalazi na čelu očeve partije, optužen je za svodništvo i navođenje na prostituciju u poznatoj francuskoj četvrti Pigal.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.