Katarina Grujić u Francuskoj zamrzla jajne ćelije

Izvor: Tracara.com, 22.Nov.2018, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Grujić u Francuskoj zamrzla jajne ćelije

I dok Katarina Grujić danima na društvenim mrežama objavljuje fotografije iz Pariza i predstavlja kako je tamo išla radi odmora, istina je zapravo totalno drugačija. Kako saznaju domaći mediji, ona se u Francusku uputila kako bi zamrzla jajne ćelije. ‘’Jedna od najvećih banki ćelija nalazi se upravo u samom srcu Francuske, a pošto brine o svojoj budućnosti, odlučila se na ovakav potez nakon što je mesecim pre toga razgovarala o ovoj metodi  sa svojim lekarom u Beogradu. U prvom >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << trenutku nije mislila da je to pametna opcija, međutim nakon velikog razgovora i saveta koji je dobila, odlučila je da to ipak uradi, bez obzira na to što je mlada. Čim je donela odluku, iskoristila je prvi slobodan dan da ode u Pariz i to obavi’’, kaže izvor blizak pevačici, i dodaje: ‘’Pošto postoji određeni period kada mogu da se uzmu uzorci, morala je da poštuje ta pravila. Odmah po sletanju u Pariz posetila je kliniku gde su urađeni pregledi i lekari su konstatovali da tek za dva dana mogu da urade ovu intervenciju. Nakon što je završena intervencija vratila se u Beograd. S njom je sve vreme bio njen najbolji prijatelj’’, rekao je izvor za Blic.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katarina Grujić zamrzla jajne ćelije u Parizu!

Izvor: Svet plus, 22.Nov.2018

Katarina Đurić već danima kači fotografije iz Francuske, gde se kako navodi odmara, međutim Grujićeva je tamo otišla zbog drugog razloga. Ona se u Francusku uputila da bi zamrzla jajne ćelije...Katarina razmišlja o svojoj budućnosti, i zbog toga se uputila u najveću banku ćelija, nakon konsultacija...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.