Kao Pepeljuga, par minuta pre ponoći, PSŽ doveo napadača!

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2018, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao Pepeljuga, par minuta pre ponoći, PSŽ doveo napadača!

Uz Huana Bernata stiglo još jedno pojačanje.

Ovo je iznenađenje za sve, Pari Sen Žermen je u poslednjim trenucima prelaznog roka uspeo da dovede još jednog igrača. Pre toga Bernat iz Bajerna je stigao da popuni rupu na levom boku, ali niko nije očekivao ovaj potez francuskog prvaka.

Maksim Čupo Moting se preselio u Pariz iz Hofenhajma, pretpostavlja se da će biti alternativa Kavaniju.

Snažni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kamerunski napadač nije dovođen u vezu sa "Svecima", iz Šalkea gde se u potpunosti afirmisao nakon dobrih partija u Majncu, otišao je u Stouk, dao pet golova u PL, "Grnčari" su ispali iz lige.

Jasno, želeli su da se oslobode njegovih primanja pa če momak koji ima već 29 godina i počeo je u rodnom Hamburgu narednu sezonu imati izazov karijere.

Mnoge je iznenadio potez Parižana, ali očigledno da je Tuhel tražio razbijača, odnosno džokera i fudbalera sposobnog za epizodne role u trenucima kada bude odmarao Kavanija.

PSŽ inače danas gostuje Nimu, i jasno da je šampion koji ima perfektan učinak apsolutni favorit protiv novajlije sa juga Francuske.

✍️ Bienvenue Choupo 🇨🇲 pic.twitter.com/Z9SFCOL7mh

— Paris Saint-Germain (@PSG_inside) 31. август 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.