Izlila se Sena, zatvoreni putevi

Izvor: RTS, 23.Jan.2018, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izlila se Sena, zatvoreni putevi

U Parizu je zatvoreno nekoliko puteva nakon što se izlila reka Sena. Krstarenja su otkazana. Rizik od poplava u istočnim oblastima Francuske zbog obilnih padavina.
Prema odluci gradskih vlasti, zatvoreni su putevi duž obale Sene od istočnog dela grada koji vodi do Ajfelovog tornja, jer je nivo vode najmanje 3,3 metra iznad normalnog nivoa.

Meteorolozi predviđaju da će nivo vode >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << narednih dana i dalje rasti, preneo je AP.
Od sutra će na nekoliko dana biti zatvoreno i šest železničkih stanica u blizini Sene.
Zvaničnici su upozorili i na rizik od poplava u istočnim oblastima Francuske zbog obilnih padavina prethodnih nekoliko nedelja.
Pogledaj vesti o: Pariz,   Poplave

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zatvorene ulice u Parizu zbog izlivanja Sene

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Jan.2018

Vlasti u Parizu zatvorile su u utorak nekoliko ulica i zabranili su krstarenja zbog izlivanja rijeke Sene.  Gradska skupština Pariza zatvorila je ulice uz obalu Sene, od istočnog dijela francuske prestonice, do Ajfelovog tornja pošto je vodostaj porastao 3,3 metra iznad normalnog nivoa.    Meteorolozi...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.