I sutra na snazi najviše mere bezbednosti

Izvor: Akter, 22.Nov.2015, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I sutra na snazi najviše mere bezbednosti

U Briselu su ostaju na snazi najviše mere bezbednosti, uvedene posle terorističkih napada u Parizu, zbog "ozbiljne i neposredne pretnje", objavio je premijer Šarl Mišel

To znači da će i sutra na snazi biti najviši stepen bezbednosti, pa sve škole, univerziteti i gradski metro neće raditi,

"Pretnja se smatra ozbiljnom i neposrednom", rekao je Mišel, dan nakon što su vlasti podigle nivo uzbune sa trećeg na četvrti nivo.

Sve škole, univerziteti >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << i gradski metro sutra neće raditi, kazao je belgijski premijer posle sastanka Saveta za nacionalnu bezbednost, prenele su agencije.

U napadima u Parizu, 13. novembra, ubijeno je 130 ljudi.

Zbog najviših mera bezbednosti, ulice belgijske prestonice uglavnom su prazne, a policijska potraga za osumnjičenim napadačem iz Pariza Salahom Abdeslamom se nastavlja.

Belgijski nacionalni Krizni centar je juče povećao mere obezbeđenja na širem području Brisela na nivo četiri, koji označava "ozbiljnu i neposrednu opasnost" od terorističkih napada.

Belgijski zvaničnici navode da su te mere preporučene zato što bi normalno odvijanje aktivnosti u gradu zahtevalo jače obezbeđenje.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Brisel: Danas rade i Evropska komisija i NATO

Izvor: Press, 23.Nov.2015, 11:26

Evropska komisija, sa sedištem u Briselu, odlučila je da danas radi, ali je potpredsednica Kristalina Georgijeva upozorila zaposlene da budu oprezni i da očekuju dodatne mere provere. .                NATO je,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.