Hoće li ovaj transfer Napoliju konačno doneti titulu?

Izvor: Sportske.net, 30.Okt.2018, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoće li ovaj transfer Napoliju konačno doneti titulu?

Navijači bi bili oduševljeni.

Od starta sezone Napoli kuburi sa napadačima.

Mertens dobija sve manje poverenja Karla Anćelotija, pa se sve obrušilo na Miliku.

Navijači su nezadovoljni partijama koje Poljak pruža u novoj sezoni i smatraju da je potreban neko ko će osigurati određen broj golova.

Izbor je pao na dobro poznato lice, novinar Karlo Alvino tvrdi da je to Edinson Kavani.

Urugvajac nikako da bude "glavna faca" u Parizu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prvo je morao da bude "pomoćnik" Zlatanu Ibrahimoviću, pa se nadao da će njegovim odlaskom konačno dobiti malo više prostora.

Dobio je Nejmara.

I ne samo to, ni Brazilac nije više u centru pažnje jer je šou ukrao senzacionalni Kilijan Mbape. Kavanijuje to jasan signal da treba da napusti Park Prinčeva.

Informaciju je lansirao isti novinar koji je prvi obavestio javnost da će Karlo Anćeloti preuzeti "Partenopeije", pa mnogi smatraju da ni ovoga puta neće pogrešiti.

Kavanijeva deca su i dalje u Napulju pošto je razveden, ugovor sa "Svecima" mu ističe na leto 2020. godine, a spreman je i na smanjenje plate kako bi se vratio u Italiju.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.