Gde je Bosman, tu je Juve - Vilijan u Seriji A?

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2019, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde je Bosman, tu je Juve - Vilijan u Seriji A?

Engleski mediji preneli interesantne vesti.

"Stara dama" se u prethodnom periodu izdvojio kao specijalista u dovođenju igrača bez ugovora.

Marota a onda i naslednik Paratići su se proslavili sa transferima Pogbe, Pirla,  dok su novijeg datuma dolasci Emre Džana, Arona Remzija i Rabijoa, ali i povratak Bufona iz Pariza bez naknade.

Danas smo pisali da je Juventus jedan od favorita za potpis Kristijana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Eriksena koji je u poslednjoj godini ugovora.

Engleski Dejli Mejl piše kako je naredna meta Vilijan! Brazilac ostaje bez ugovora na "Stamford Bridžu", tridesetjednogodišnji krilni napadač ima i konkurenciju u dresu Čelsija.

Tu su Pulišić, Pedro i oporavljeni Hadson-Odoji, a i transfer politka "plavaca" je bila problematična kada je u pitanju produženje ugovora iskusnijim igračima.

Videćemo da li će "stara dama" uspeti da završi još jedan 'Bosmanov' posao, pitanje je koliko bi Vilijan dobio prilike u Sarijevom timu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Italija bruji, De Hea meta Juventusa!

Izvor: Sportske.net, 06.Sep.2019, 22:05

Transfer ideja koja je bila za očekivati...Opšte je poznato umeće čelnika šampiona Italije da dovedu igrače bez nadoknade. Marota a posle njega i Paratići su maheri za 'Bosman' transfera, čini se da kada se prilika ukaže nju i munjevito koriste. Sada je dvojac transfer magova razdvojen, ali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.