Gabrijel menja Vajsa na mestu generalnog sekretara IAAF-a

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Avg.2011, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gabrijel menja Vajsa na mestu generalnog sekretara IAAF-a

Francuz Esar Gabrijel zameniće na mestu generalnog sekretara Međunarodne atletske federacije (IAAF) svog zemljaka Pjera Vajsa, koji je na toj dužnosti bio od 2006. godine, saopštio je predsednik IAAF Lamin Dijak.

Gabrijel je bio generalni direktor Organizacionog komiteta prvenstva sveta u Parizu 2003, a do nedavno je obavljao posao direktora Olimpijskih igara mladih u okviru Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK). >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
Inače, jedan od predsednika svetskog atletskog šampionata, koji u Daeguu počinje 27. avgusta, Hae Nijon Čong izjavio je da je prodato 94 odsto ulaznica za takmičenje na kojem će učestvovati predstavnici 202 zemlje.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.