Izvor: Danas, 13.Apr.2023, 18:10

Francuski sindikati upali su u sedište Luj Vitona (VIDEO)

Aktivisti unije upali su danas u parisko sedište proizvođača luksuzne robe Louis Vuitton Moet Hennessi (LVMH), zahtevajući od francuske vlade da odustane od planiranih penzionih reformi i umesto toga više oporezuje bogate. "Tražite novac za finansiranje penzija? Uzmite ga iz džepova milijardera", rekao je sindikalni aktivista Sud Raila Fabien Villedieu u sedištu LVMH punom crvenog dima. Demonstranti su potom mirno otišli.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"NEMATE PARA ZA PENZIJE? UZMITE OD MILIJARDERA!" Francuzi sa bakljama upali u sedište Luj Vitona (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023

Demonstranti traže da francuska vlada odustane od planirane penzione reforme i da umesto toga više oporezuje bogate...Demonstranti su upali u danas u Parizu u sedište luksuzne modne marke Luj Viton uoči očekivane presude o kontroverznim penzijskim reformama u Francuskoj...Protesters in Paris stormed...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.