Francuska: U požaru stradalo pet osoba

Izvor: Mondo, 02.Jan.2013, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuska: U požaru stradalo pet osoba

U požaru, koji je rano jutros zahvatio stambenu zgradu u predgrađu Pariza, nastradalo je pet osoba, uključujući jedno dete, dok je 18 osoba lakše povređeno, izjavili su spasioci.

Pet nastradalih živelo je u istom stanu na petom spratu šestospratnice, a prema rečima spasilaca za sada se ne zna šta je izazvalo požar.

Oko 100 vatrogasaca borilo se sa vatrenom stihijom koja je izbila na četvrtom spratu, a 15 od 18 povređenih smešteno je u bolnicu.

Dvojica povređenih su vatrogasci koji su zadobili opekotine na rukama.

(Tanjug Foto Fonet AP)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Pariz: U požaru petoro stradalih, uključujući jedno dete

Izvor: Večernje novosti, 02.Jan.2013

PARIZ - U požaru, koji je rano jutros zahvatio stambenu zgradu u predgrađu Pariza, nastradalo je pet osoba, uključujući jedno dete, dok je 18 osoba lakše povređeno, izjavili su spasioci.Pet nastradalih živelo je u istom stanu na petom spratu šestospratnice, a prema rečima spasilaca za sada se...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.