Donaruma: Bio sam vezan dok je supruga davala lopovima vrednosti

Izvor: B92, 22.Jul.2023, 16:25

Donaruma: Bio sam vezan dok je supruga davala lopovima vrednosti

Đanluiđi Donaruma preživeo je veliku tragediju kada su u njegov dom u Parizu upali lopovi i vezali ga za stolicu.

Kao u holivudskom filmu, italijanski golman je bio žrtva traumatičnog iskustva, pošto su provalnici odneli stvari u vrednosti od 500.000 evra, a usput ga istukli i pretili njegovoj supruzi.

Naime, Alesija Donaruma je morala da daje nakit i satove uz pretnje oružjem da će je ubiti na očigled svog supruga, golmana PSŽ-a.

“Najgori >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osećaj koji možeš da iskusiš. Odjednom zatekneš neke ljude kod kuće u tri sata ujutru. Ja sam bio imobilisan, dok je Alesija bila primorana da im predaje sve vredno što imamo. Ne mogu u mnogo detalja, ipak je istraga u toku”, počeo je Donaruma priču za francuski "Libero".

"Bilo je mnogo straha. Bio sam bespomoćan, vezan, nisam mogao da uradim ništa. Pritom ne pričam francuski toliko dobro, pa je bilo teško objasniti tim ljudima gde su sve stvari. A Alesija je, i dalje veoma uplašena, bila sa njima. Zaista trenuci dubokog užasa. Straha da će je povrediti”.

Na kraju, morali su da napuste stan…

“Morali smo da izađemo da bi istraga bila izvršena. Privremeno smo ostali u hotelu”, zaključio je Donaruma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.