Dobro oproban recept, Perez dodao Španca na listu!

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2019, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobro oproban recept, Perez dodao Španca na listu!

Sve su glasnije spekulacije o promeni trenera posle neuspeha u Parizu.

Real Madrid sutra gostuje u Sevilji u derbiju petog kola Primere. Loptegijev tim je trenutno lider španskog prvenstva sa deset bodova, biće ovo veoma interesantan duel zbog par razloga. Naravno prvi jeste zbog susreta Lopetegija sa bivšim klubom koji ga je odbacio ubrzanom metodom.

Zidan se vratio na "Bernabeo", ali već na početku sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se spekuliše kada će otići i ko je njegov naslednik.

Spominjani su Alegri i Murinjo, za sada je Portugalac iz poštovanja odbacio bilo kakav vid poslovanja sa španskim klubom dok se Italijan nije oglasio.

Španski mediji prenose da imamo i novo ime u kombinacijij. Radi se o Ćabi Alonsu, Španac se usavršava u svom Real Sosijedadu, vodi njihov B tim. Nekadašnji vezni igrač je proveo pet godina u dresu Madriđana, ostaje da se vidi da li će Perez još jednom iznenaditi i dati angažman bivšem igraču svog tima.

Zidan je doduše pre seniorskog angažmana vodio Kastilju, ali predispozicije su im gotovo iste. Alonso takođe ima malo iskustva u menadžerskim vodama, kao kada je Zidan preuzeo prvi mandat u Realu a onda krenuo u pokoravanje Evrope.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.