Definitivno - Pepe isterao svoje, ostaje na velikoj sceni!

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2017, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Definitivno - Pepe isterao svoje, ostaje na velikoj sceni!

Defanzivac napušta Real i seli se u novu prestonicu.

Kako prenose evropski mediji, defanzivac Real Madrida Pepe je nadomak potpisivanja ugovora sa novim klubom.

On će napustiti "Bernabeu", a kao slobodan igrač će pojačati redove Pari sen Žermena.

Real je odlučio da mu ne ponudi produžetak ugovora, žele da podmlade ekipu, a njegovo mesto u timu zauzeće mladi Španac Hesus Valjeho.

Pepe se seli u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Pariz, a ključnu reč u dogovoru dve strane imao je novi sportski direktor PSŽ-a Antero Enrike, koji je Pepea svojevremeno i doveo u Porto, a kasnije ga i prodao Real Madridu.

On će sa "Svecima" parafirati jednogodišnji ugovor, sa opcijom produžetka saradnje na još godinu dana. Transfer će biti realizovan po Pepeovom povratku sa Kupa Konfederacija, gde je u polufinalu sa selekcijom Portugalije poražen od Čilea nakon lošijeg izvođenja jedanaesteraca.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pepe napušta Real, ali ostaje na velikoj sceni

Izvor: Mondo, 30.Jun.2017

Saradnja iz Porta ponovo će biti uspostavljena...Foto: Guliver/Getty Images/Gonzalo Arroyo Moreno..Iako su mu 34 godine, Pepe ne razmišlja o završetku igračke karijere ili odlasku u neku od manje razvijenih fudbalskih zemalja, gde bi na svoje ime mogao da zaradi ogroman novac...Pošto mu je istekao...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.