DO DALJNJEG: Ajfelova kula zatvorena za sve posetioce

Izvor: Kurir, 14.Nov.2015, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DO DALJNJEG: Ajfelova kula zatvorena za sve posetioce

Simbol Pariza i jedna od najvećih turističkih atrakcija ovog grada zatvorena je do daljenjeg, saopštio je danas menadžment ovog zdanja.

Odluka o zatvranju Ajfelove kule doneta je još sinoć, tako da od jutros ona nije bila otvorena za posetioce. Zbog sinoćnjih terorističkih napada zatvoren je i park Diznilend, jedna od najvećih turističkih atrakcija u Evropi, u čijem se saopštenju navodi da su odlučili da danas ne rade "usled tragičniih događaja u Francuskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i kao znak podrške našoj zajednici i žrtvama tog užasnog napada".

I poznati trgovinski lanac Galeri Lafajet danas ne radi.

U Parizu i regionu su pojačane mere bezbednosti, svi muzeji su privremeno zatvoreni, pozorišne predstave i koncerti otkazani, a zatvorene će ostati i školske ustanove, dok su odloženi svi sportski susreti koji su bili predviđeni za vikend.

Autor: Agencija TANJUG
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ajfelov toranj zatvoren do daljnjeg

Izvor: Mondo, 14.Nov.2015

Jedna od najvećih turističkih atrakcija u Parizu zatvorena je do daljenjeg, saopštio je menadžment ovog zdanja...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..  Odluka o zatvranju Ajfelove kule doneta je još sinoć, tako da od jutros ona nije bila otvorena za posetioce...Zbog sinoćnjih terorističkih napada...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.