Ćerkica Toma Kruza igra se u odeći marke Dior

Izvor: Blic, 06.Jul.2011, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerkica Toma Kruza igra se u odeći marke Dior

Najpoznatije dete u Holivudu, petogodišnja Suri Kruz, redovno od svojih roditelja na poklon dobija odeću najpoznatijih svetskih dizajnera. Njena majka, glumica Kejti Holms, svoju mezimicu obradovala je šopingom u Diorovoj radnji u Parizu. Tom i Suri Kruz

Suri Kruz oduvek nosi odeću sa potpisom i svaki dan u svoju bogatu kolekciju dodaje nove skupe krpice. Kejti Holms je ovaj put rešila da je obraduje stvarčicama iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prestižne Diorove radnje. Pretpostavljamo da ju je mama između ostalog obradovala i novim parom cipela, a ne treba da čudi ako su na štiklu jer porodica Kruz voli u svemu da udovoljava maloj Suri.

Inače, mala lepotica ima najveću kolekciju baletanki na svetu, a najdraže su joj one sa potpisom Marka Džejkobsa.

Pored dobre odeće, Suri voli i luksuzne igračke, a poslednje što je dobila je kućica na drvetu vredna 100.000 dolara.

Povezane vesti: Kejti Holms spašava Suri iz kandži sajentologije

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.