Izvor: S media, 14.Maj.2012, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bolesno: Vatrogasci silovali novog kolegu!

Vatrogasna brigada Pariza rasformirala je danas svoj paradni odred nakon što je 13 njegovih članova optuženo da su učestvovali u silovanju novog kolege.

Jedan pripadnik ovog odreda optužen je za silovanje, dvojica za seksualni napad, sedmorica za napad, a trojica za prisustvovanje silovanju jednog regruta tokom "rituala inicijacije", u autobusu kojim se odred prevozio, navode tužioci.

General Žil Glen, zapovednik vatrogasne brigade >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Pariza, na sastanku na kom je objavio da će odred biti rasformiran, izjavio je da se oseća izneverenim zbog ovih neprihvatljivih postupaka, rekao je njegov portparol za agenciju Frans pres.

Stravično: Devojčicu u jednoj večeri silovalo 25 muškaraca

Strašno: Britanac silovao Kineskinju na sred ulice! (VIDEO)

Maskiran kao nindža silovao radnicu na Novom Beogradu

Regrut ovog odreda obratio se policiji s navodom da je silovan u autobusu, kojim se sa ostalim članovima vraćao sa jednog nastupa u istočnoj Francuskoj 6. maja. Istražitelji kažu da postoji snimak ovog incidenta koji je zabeležen mobilnim telefonom.

Pariska vatrogasna brigada je vojna jedinica koju čini 8.500 pripadnika, a gimnastičarski paradni odred je do prošle sedmice, kada je ceo skandal izbio na videlo, bio njen ponos i obilazio je zemlju pokazujući svoje vešte akrobatske vežbe.

Prošle godine odred je učestvovao u spektakularnoj završnici parade na Dan pada Bastilje 14. jula.

(Tanjug)

FOTO:thinstock/guliver

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.