Bivša cimerka Melanije Tramp otkrila njene tajne

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jan.2018, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivša cimerka Melanije Tramp otkrila njene tajne

Bivša cimerka Melanije Tramp, Viktorija Silvested, prisetila se kako je bilo živeti sa njom u Parizu.

Šveđanka Viktorija Silvested je devedesetih godina bila novo lice u svetu mode, te je zajedno sa Melanijom osvajala modnu industriju. Njih dve su živele zajedno na šestom spratu zgrade smeštene u samom srcu Pariza, nedaleko od čuvene katedrale Notr Dam.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Viktorija je nazvala Melaniju "savršenom cimerkom", kazavši da je bila veoma čista i uredna.

- Mislim da ne bih dobila bolju cimerku - dodala je.

Prema priči manekenke, njih dve su se zabavljale kuvajući u domu, a pravile su jednostavne obroke, poput salate od tunjevine. Svoje telo su održavale trčanjem i penjanjem po stepenicama u zgradi.

- Imale smo stepenice, a ne lift, pa smo morale dosta da prelazimo gore-dole. Kao model, morate da budete aktivni - ističe Viktorija.

Silvstedova, koja je rođena u Švedskoj, okriva da je Melanijin idol bila legendarna glumica Sofija Loren.

- Sećam se da mi je jednom prilikom rekla: Jednog dana volela bih da budem kao Sofija Loren. Očigledno ona je bila njena ikona stila - kaže manekenka.

Viktorija i Melanija su se ubrzo preselile u Njujork. Silvstedova je 1997. ponela titulu "Playboy playmate of the year", pre nego što je postala zvezda brenda "Guess".

Švedski model je pomno pratila Melaniju Tramp i smatra da ona radi odličan posao prve dame, te je dodala da su neke kritike nepoštene.

- Šta god da se događa oko nje, ona je smirena - zaključuje ona.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.