Izvor: HotSport.rs, 02.Mar.2015, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLAN: Platili smo ceh lošoj realizaciji

Trener Pari Sen Žermena, Loran Blan, uveren je da je loša realizacija njegovog kluba prouzrokovala nerešen rezultat u meču sa Monakom od 0:0.
Edison Kavani i Ezekel Laveci nisu uspeli da jednu od nekoliko sjajnih prilika pretvore u pogodak PSŽ-a na stadionu u kneževini i samim tim pariski tim nije uspeo da pretekne vodeći Olimpik iz Liona na tabeli Lige 1.
- Odigrali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << jedan jako dobar meč, međutim, u fudbalu to sve ništa ne znači ukoliko dominaciju sa terena ne pretvorite u golove – rekao je Blan i dodao:
- Upravo to je segment igre u kojem ćemo morati da poradimo u narednom periodu i nadam se ćemo u budućnosti uspevati da stvorimo i realizujemo ovoliko prilika – kazao je Blan.
- Takođe moram da primetim da smo jedini od tri prvoplasirana tima koji je uspeo da osvoji samo bod u ovom kolu – istakao je trener PSŽ-a.
- Naravno da jedan bod nije dovoljan, ali način na koji radimo daje nam snagu da gledamo sa optimizmom u budućnost – podvukao je Blan.
PSŽ će igrati sa Monakom i u Kupu Francuske u sredu, samo ovog puta na “Parku prinčeva.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Blan: Ništa ne znači bez golova

Izvor: B92, 02.Mar.2015

Trener Pari Sen Žermena Loran Blan istakao je lošu realizaciju kao razlog remija u derbiju sa Monakom...Meč u Kneževini završen je bez golov, ali će se dve ekipe već u sredu opet sastati u Kupu Francuske na Parku prinčeva..."Odigrali smo veoma dobar meč, međutim, u fudbalu to sve ništa ne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.