BG: Lakši sudar, muškarcu pozlilo i preminuo

Izvor: B92, 21.Feb.2016, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Lakši sudar, muškarcu pozlilo i preminuo

Beograd -- Nakon lakšeg sudara dva automobila oko 12 sati na Novom Beogradu muškarcu je pozlilo i on je prevezen u Urgentni centar gde je preminuo.

Do udesa je došlo u Ulici Pariske komune kod Turističke škole, piše “Blic”

Nesreća se dogodila kada je "golf" kojim je upravljao M.K. (60) udario u "ford fokus" kojim je upravljao M.D. (49) na parkingu kod Turističke škole na Novom Beogradu. U >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << udesu nije bilo povređenih, ali je nakon kraće rasprave vozaču golfa pozlilo i prevezen je u Urgentni centar.

“On je preminuo na Urgentnom centru oko 13 sati”, navode iz Kliničkog centra Srbije.

Telo preminulog prebačeno je na odeljenje za Sudsku medicinu gde će se nakon obavljene obdukcije utvrditi uzrok smrti.
Pogledaj vesti o: Ford

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Umro posle lakšeg sudara

Izvor: Večernje novosti, 21.Feb.2016

Posle lakšeg sudara dva putnička automobila danas oko 12 sati sati u Ulici Pariske komune kod Turističke škole na Novom Beogradu, jednoj muškoj osobi je pozlilo i on je prevezen u Urgentni centar, gde je umro, piše Blic. Nesreća se dogodila kada je "golf" kojim je upravljao M.K. (60) udario u...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.