Angelina Topić preskočila 197, rekord Srbije na Dijamantskoj ligi u Parizu!

Izvor: B92, 09.Jun.2023, 21:45

Angelina Topić preskočila 197, rekord Srbije na Dijamantskoj ligi u Parizu!

Angelina Topić je oborila je nacionalni rekord u skoku uvis preskočivši visinu od 197 centimetara.

Ovo izvanredno dostignuće dogodilo se na Dijamanstkoj ligi u Parizu, kada je svojim impresivnim skokom, nadmašila prethodni nacionalni rekord za dva centimetra, i to u trećem pokušaju.

Njen neumoran rad, predanost i posvećenost atletici doveli su je do ovog izvanrednog uspeha.

Nakon obaranja rekorda, Angelina je izjavila:

"Ponosna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam što sam uspela postaviti novi nacionalni rekord. Ovo je samo početak, i radujem se daljnjem napretku i postizanju još većih visina."

Ovaj uspeh ne samo da je odraz Angelininog izvanrednog talenta, već je i izvor inspiracije za sve mlade sportiste koji sanjaju o postizanju vrhunskih rezultata.

Angelina je u ukupnom plasmanu zauzela treće mesto, i jedna je od najmladjih takmičarki ikada koja se takmičila na ovako prestižnom mitingu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Angelina Topić oborila državni rekord na mitingu u Parizu

Izvor: Danas, 09.Jun.2023

Srpska atletičarka Angelina Topić oborila je večeras državni rekord Srbije u skoku uvis preskočivši 197 centimetara na mitingu Dijamantske lige u Parizu.

Nastavak na Danas...

SRBIJA IMA BUDUĆNOST: Angelina Topić do neverovatnih 197 na Dijamantskoj ligi u Parizu!

Izvor: HotSport.rs, 09.Jun.2023

Ogromno dostignuće Angelina Topić, oborila je nacionalni rekord u skoku uvis preskočivši visinu od 197 cm. Ovo izvanredno dostignuće dogodilo se na Dijamanstkoj ligi u Parizu, kada je svojim impresivnim skokom, nadmašila prethodni nacionalni rekord za 2 cm, i to u trećem pokušaju. Ovaj rezultat...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.