Zorica tvrdi da je Ervin gej! (VIDEO)

Izvor: Tracara.com, 07.Sep.2015, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica tvrdi da je Ervin gej! (VIDEO)

‘Napolju se priča’! (foto: Screenshot) Veliki Brat još uvek nije počeo i zahuktao se kako treba, a već su nas pojedini učesnici iznenadili, te su svi ostali u šoku kada je Bosanac Ervin Mujaković nasrnuo u pripitom stanju na hrvatsku vampiricu Steffani Banić, te su odradili ‘posao’ bez imalo stida ispod pokrivača. Iako je nekoliko puta naveo da ga jako vređa kada mu neko kaže da je gej, ponovo su se pojavile >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << spekulacije među ukućanima da je to ipak prava istina i da mu je Steffani poslužila samo kao paravan da ga ostali ne bi ‘provalili’. Tako su sinoć Zorica i Luka Mišnić razgovarali o situaciji koja se dogodila među novopečenim golupčićima. “Alo, da vam ja neke stvari objasnim. Njega boli đo*a, njega su prozivali da je gej. Njemu je u svakom slučaju ‘bod u gostima’. Ja čitala kad je ulazio i da su ga prozivali da je gej”, rekla je Zorica. “Zato su rekli Goran i Steffani, prvi ili drugi dan, nismo samo mi bi ovde, tako nešto”, zbunjeno je dodala Barbara, šokirana činjenicom da je Ervin možda gej.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

18+ Treća noć, drugi seks: Ervin i Steffani ponovo ispod pokrivača

Izvor: Tracara.com, 07.Sep.2015

Steffani Banić i Ervin Mujaković imali su prvi seks posle samo 48 sati provedenih u kući Velikog Brata. Već jutro posle najavili su novu akciju, a obećanje sinoć i ispunili. Ovoga puta ostali su ispod pokrivača, a nije im smetalo ni to što nisu bili sami u spavaćoj sobi. Pogledajte snimak...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.