Ubio, pa se vratio na mesto zločina!

Izvor: Kurir, 15.Maj.2014, 08:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio, pa se vratio na mesto zločina!

BEOGRAD - Zadavio zbog duga.

Nebojša I. (28), zaposlen kao administrativni radnik u Agenciji za privredne registre, priznao je u policiji da je 28. aprila pretukao i zadavio poslovnog saradnika Miloša Zenovića (25), saznaje nezvanično Kurir!

- On je priznao da je to učinio zbog duga u koji su upali nakon otvaranja teretane u kojoj se, navodno, okupljala i gej populacija. U nju su uložili 100.000 evra, a Nebojša je pozajmio veliki deo tog novca. Posao, međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nije išao, a oni od kojih je uzeo pozajmicu počeli su da ga pritiskaju da vrati pare. Otišao je u Zenovićev stan i tad su se posvađali - kaže izvor iz istrage.

Nebojša I. počeo je da davi, udara i šutira Miloša.

- Ispričao je da je brzo izašao iz stana. Međutim, vratio se posle pola sata i zatekao Zenovića kako nepomično leži i tad je shvatio šta je učinio - navodi naš izvor.

Međutim, kad je juče doveden na saslušanje kod zamenika Višeg javnog tužioca, Nebojša I. nije želeo ponovo da govori o zločinu.

(J. S.)
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.