Šuška se: Mel Gibson biloški otac sinova Džodi Foster

Izvor: NaDlanu.com, 20.Jan.2013, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šuška se: Mel Gibson biloški otac sinova Džodi Foster

Od šokantnog priznanja da je gej javnost ne prestaje da se interesuje za privatni život ove slavne glumice. Iako je izjavila da će svojoj deci otkriti ko im je otac, tek kad napune 21. godinu, krenule su glasine

Džodi je nedavno izjavila da će svojoj deci otkriti identitet njihovog oca tek kada napune 21. godinu, a budući da je tokom govora veliku zahvalnost na podršci izjavila Melu Gibsonu, koji je sedeo za >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << njenim stolom, pokrenule su se glasine.Pogledaj: Džodi Foster na pozornici dodele Zlatnih Globusa priznala da je gejTim povodom novine “Njujork Post” konsultovale su genetičara amatera koji je ustanovio da četrnaestogodišnji Čarls i dvanaestogodišnji Kit jako liče na poznatog glumca.“Samo zato što su plava, deca jako liče na Gibsona”, izjavio je za pomenuti list.Inače, Džodi i Mel postali su jako dobri prijatelji 1994. godine kada su zajedno radili na filmu “Maverik”, a njihovo prijateljstvo traje sve do današnjeg dana. Štaviše, Džodi se tokom govora direktno obratila Melu rekavši mu da treba da zna “da je i nju spasio”.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.