Popularni Barni otkrio kada je shvatio da je gej

Izvor: Story, 17.Okt.2014, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popularni Barni otkrio kada je shvatio da je gej

Glumac Nil Patrik Haris otkrio je u kom je tačno trenutku shvatio da voli muškarce

Nil Patrik Haris, foto: Profimedia

Naime, popularni glumac koga su svi zavoleli u seriji Kako sam upoznao vašu majku pre skoro osam godina priznao je da je gej, ali je zato sada otkrio i u kom momentu je on to i sam shvatio.

Nil Patrik Haris domaćin je sledeće dodele Oskara, detaljnije OVDE.

- Nakon dugog putovanja, priznao sam sebi da sam gej, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << a to saznanje bila je divna i najvažnija komponenta upoznavanja samoga sebe. Svi misle da je ta priča jako smešna. Poljubio me Bert Rejnolds i tako sam shvatio da mi se zapravo to dopada - priznao je glumac.

Nil je u srećnom braku s Dejvidom Bertkom kojeg je upoznao 2003. godine. Haris i Bertka zajedno su od 2004. godine, a dobili su i blizance dečaka Gideona Skota i devojčicu Harper Grejs uz pomoć surogat majke 2010 godine.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.