Palma: Kako će dva muškarca da naprave dete?

Izvor: Mondo, 16.Maj.2019, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma: Kako će dva muškarca da naprave dete?

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je danas da nije homofobičan, ali da ne podržava gej brakove.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

On je upitao kako je moguće da dvojica muškaraca naprave dete.

"Kakve jajnike ima muškarac i kako će da ostane u drugom stanju", upitao je Marković.

Palma je gostujući u jutarnjem programu Prve televizije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << poručio da je porodica osnovni stub i smisao života.

"Šta će da rade dva muškarca kad usvoje žensko dete? Kako će ga vaspitati? Ogromna većina u Srbiji hoće da u crkvu idu muškarac i žena da se venčaju, a ne dva muškarca", rekao je Marković.

Lider JS je najavio da će uskoro voditi više od 1.000 Jagodinaca i Jagodinki u Grčku na more, u Paraliju, a na pitanje da li bi poveo i neki gej par, Palma je odgovorio: "Više ne, nego da".

Upitan da li bi gej rođaka, u slučaju da ga ima, pozvao na svoju slavu, Palma je odgovorio da "to ne može da se desi njegovom rođaku".

Palma o Brnabić: "Nije moj premijer, ali..." (VIDEO)

"Rekao bi mu - nemoj da mi dolaziš na slavu. Pa kako da ga predstavim pred gostima - ovo je moj brat od strica - 'pozadinac'", rekao je Dragan Marković Palma.

On je poručio da je protiv svakog oblika nasilja, ali je istakao da bi ipak pretukao muškarca koji tuče ženu.

"To su siledžije, ako ti ne odgovara ti se razvedi i doviđenja", rekao je Palma.

"Najevropljanin" Palma: Nikad za gej brakove

Palma je istakao da više pažnje treba posvetiti očuvanju porodice zato što više ljudi umire nego što ih se rađa.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.