PALMA: ISKLJUČIĆU STRUJU I TV NA DAN PARADE DA DECA NE GLEDAJU

Izvor: Kurir, 26.Sep.2010, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PALMA: ISKLJUČIĆU STRUJU I TV NA DAN PARADE DA DECA NE GLEDAJU

Gostujući u emisiji B92 “Između redova” Jugoslava Ćosića, Marković je rekao da građanska prava homoseksualaca nisu ugrožena ako Parada ponosa u Beogradu ne bude održana i naglasio ne podržava Paradu, ali i da ne poziva na nasilje i dodao:

“ Toga dana ću sedeti u svom rodnom selu koje se zove Končarevo, isključiću i televizor i struju, pošto imam dve unuke i dva unuka i dve snaje. Ako to bude ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prikazivano isključiću struju, a ako to uveče bude prikazivano ugasiću televizor”, rekao je on.

Marković ne vidi problem u tome što je istovremeno i poslanik u Narodnoj skupštini, a i gradonačelnik Jagodine.

U problemu duplih funkcija nema ništa politički nemoralno, ocenio je on najavio da će sedeti u dve fotelje sve dok mu to zakon bude dozvoljavao. On je rekao da je pravo opozicije da traži vanredne izbore, ali u ovom trenutku ne vidi na koji bi način opozicija mogla da obezbedi bolji život za građane u Srbiji.

Marković je izjavio da je zadovoljan radom Vlade koju podržava i da će u novembru u šest gradova u Srbiji doći 10 stranih invesitotra koji će otvoriti nova radna mesta.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.