Opatice: Kontracepcija stvara gej momke

Izvor: Mondo, 20.Nov.2012, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opatice: Kontracepcija stvara gej momke

Kontracepcija pretvara muškarce u homoseksualce, ribice u transseksualce, a žene tera na promiskuitet, deo je tvrdnji koje u reklamnom spotu iznosi grupa ''Ujedinite se s istinom'' koju predvode opatice iz američkog Ohaja.

One su sa ciljem promovisanja hrišćanskih vrednosti i odnosa snimile video i pod nazivom ''Zaslužujete da znate istinu: Kontracepcija'' plasirale na YouTube gde ga je dosada pogledalo nešto više >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << od 150.000 korisnika.

Sudeći prema iznesenom, teško je pronaći neko zlo na svetu, a kome uzrok ne bi bio povezan sa kontracepcijom.

Osim što žene koje je uzimaju tera da se osećaju nepoželjnima pa ih stoga pretvara u ''jeftine kurve'' koje koriste nehrišćanske metode kako bi se svidele što većem broju muškaraca, opatice uveravaju da uzimanje kontraceptivnih sredstava utiče na estrogen u ženskom urinu.



On pak, jednom kad se pomeša sa običnom vodom i završi u vodosnabdevanju, svakog ko ga popije pretvara u transseksualca. Svedoči o tome sudbina ribica koje su najizloženije takvoj zagađenoj vodi.

Ali to nije sve, eksperimentom na gorilama navodno je dokazano da kontracepcija muškarce pretvara u homoseksualce.

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

VIDEO: Kontracepcija muškarce pretvara u gejeve, a ribice u transseksualce

Izvor: Radio 021, 20.Nov.2012

Kontracepcija pretvara muškarce u homoseksualce, ribice u transseksualce, a žene tera na promiskuitet, deo je tvrdnji koje u reklamnom spotu iznosi grupa "Ujedinite se s istinom" koju predvode opatice iz američkog Ohaja.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.