Kaćina mama: Kaća će proveriti da li je Bane gej!

Izvor: S media, 06.Okt.2010, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaćina mama: Kaća će proveriti da li je Bane gej!

Senku na započetu romansu između aktuelnih farmera Katarine Živković i Branislava Jankovića bacile su optužbe njegovih bivših devojaka da samo skriva da je gej tako što juri žene, ali uprkos tome, majka mlade pevačice kaže da je zadovoljna novim zetom.

- Srećna sam što je moja Kaća na imanju našla tako dobrog dečka kao što je Bane. Po svemu ovom što vidim, njih dvoje su započeli vezu, - kroz smeh >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << objašnjava pevačicina mama, dodajući da nije sasvim sigurna u seksualno opredeljenje njenog zeta.

- Svašta sam čitala o tome, da je homoseksualac, pa biseksualac. Ne znam šta bih vam rekla povodom toga. Meni, ne deluje da je dečko u tom fazonu, mada ko će ga znati, to se sa tim stvarima nikad ne zna. Kaća će proveriti da li je Bane gej kada budu izašli sa imanja, onako u četiri zida, pošto verujem da seksa, što se njih dvoje tiče, na imanju neće biti - objašnjava Verica, dodajući da ne zna kako će reagovati ako se desi da Katarina intimu podeli pred kamerama.

- Mislim da se to neće desiti, ali ako do toga dođe, stvarno ne znam kako bih reagovala. Sad mislim da to ne bih odobravala, ali ko zna, ipak je ona moje dete - rekla je Živkovićeva, koju ovih dana najviše nervira izjava Zorice Marković da je Katarina pozerka i da joj ne bi dala ni dinar za učešće u rijalitiju.

- Ne mogu da verujem da je Zorica rekla takve stvari za moju ćerku! Kaća ju je baš volela, samo lepe stvari mi je pričala o njoj. Ipak, znate kako kažu, nije bitno šta se priča, već ko sve to priča. Nisam sigurna da Zorica ima pravo glasa, jer koliko znam, bila je u vezi sa onim fudbalerom, koji je, ako se dobro sećam, mlađi od nje 20 godina. To samo govori o njoj kakva je žena, ništa pohvalno, naravno - kaže Kaćina mama i dodaje:

- Pa pogledajte kako izgleda Zorica, a kako moja ćerka, zatim koliko godina ima jedna, a koliko druga. Jeste da moja Kaća još nema album, ali je bez obzira na sve popularna, tražena, ljudi je vole, za razliku od nekih... Sto posto sam sigurna da je Zorica ljubomorna na nju kao ženu - kaže mama. Izvor: Alo.rs
Pogledaj vesti o: Kaća i Bane

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.