HOROR U NOTR DAMU: Pisac, protivnik gej brakova ubio se pred oltarom!

Izvor: Kurir, 21.Maj.2013, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR U NOTR DAMU: Pisac, protivnik gej brakova ubio se pred oltarom!

Francuski mediji javljaju da je policija pored tela našla pismo, čiji sadržaj za sada nije poznat. Vener je pucao sebi u glavu pištoljem marke "herstal"

PARIZFrancuska policija evakuisala je katedralu Notr Dam u Parizu nakon što je jedan muškarac ušetao u nju i pucao u sebe pred oltarom.

Prema još ne potvrđenim informacijama radi se o piscu Dominiku Veneru (78) koji je inače bio glasnio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << protivnik gej brakova. Podsetimo, francuski predsednik Fransoa Oland legalizovao je istopolne brakove prošle subote.

Francuski mediji javljaju da je policija pored tela našla pismo, čiji sadržaj za sada nije poznat. Vener je pucao sebi u glavu pištoljem marke "herstal".

Istraga je u toku.

Zatvaranje 850 godina stare katedrale, jedne od najčuvenijih znamenitosti Pariza koju svake godine poseti oko 13 miliona ljudi iz čitavog sveta, krajnje je neuobičajeno. Katedrala je ove godine dobio nova zvona u okviru obeležavanja 850 godina od početka njene izgradnje.

zoomDominik Vener (78), pisac i protivnik gej brakova

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.