Gej iz Kuršumlije traži pomoć Nikolića

Izvor: NaDlanu.com, 17.Sep.2013, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gej iz Kuršumlije traži pomoć Nikolića

Stefan Radović (21) iz Kuršumlije, koji se javno deklarisao kao homoseksualac, traži od predsednika Srbije da mu pomogne da se zaposli u Tanjugu.

U pismu predsedniku Tomislavu Nikoliću, Radović ističe da mu je neophodna pomoć oko angažmana makar samo za vreme zime tačnije do kraja zime, pošto će u suprotnom, kako navodi, ponovo ostati na ulici jer nema novca da plaća stan kao ni hranu, prenosi portal Južna Srbija."Do decembra prošle godine bio sam angažovan kao >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << dopisnik Državne novinske agencije Tanjug, u decembru sam ostao bez tog jedinog posla od koga sam plaćao stan i hranu, pošto su me nakon javnog priznanja da sam homoseksualac roditelji izbacili iz kuće a rodbina odrekla, molim vas da shvatite moje probleme, i pomognete mi s obzirom da je Tanjug Državna agencija", navodi se u pismu koje je upućeno predsedniku Srbije. Radović je predsednika Nikolića u pismu upoznao šta je preživljavao godinama unazad, ''šikaniranja, prozivke na ulici, maltretiranja, a sve zbog toga što sam homoseksualac'', zbog čega je takođe morao da napusti redovno školovanje. On je u Tanjgu kao dopisnik radio oko godinu dana sve do decembra 2012.godine od kada mu ugovor nije produžen, podseća portal Južna Srbija i dodaje da su se Radovića, nakon što je odlučio da javno prizna da je homoseksualac, odrekli roditelji i skoro sva rodbina, a zatim je morao i da napusti rodno mesto, Kuršumliju. U Pres službi Predsednika Republike Srbije Južnoj Srbiji je potvrđeno da je Radovićevo pismo predsedniku Nikoliću pristiglo. Izvor: Južne vesti, B92
Pogledaj vesti o: Parada ponosa,   Tomislav Nikolić

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.