FOTO-UBOD: Pop se popeo na ogradu da gleda gej-paradu!

Izvor: Telegraf.rs, 29.Sep.2014, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO-UBOD: Pop se popeo na ogradu da gleda gej-paradu!

Ovaj sveštenik SPC toliko je silno želeo da vidi šta se dešava na gej-paradi, pa se uzverao uz ogradu Vaznesenjske crkve u centru Beograda, kako bi bolje osmotrio "đavolju rabotu"

Sveštenik SPC popeo se za vreme gej-parade na ogradu Vaznesenjske crkve u Beogradu kako bi što bolje osmotrio gejeve i lezbejke!

Ne znamo šta mu je prolazilo kroz glavu, ali reklo bi se da je bio spreman da preskoči ogradu, i to ne da bi se priključio šetnji!

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Pop-se-popeo-na-ogradu-da-gleda-gej-paradu

Izvor: medio.rs, 29.Sep.2014

Ovaj sveštenik SPC toliko je silno želeo da vidi šta se dešava na gej-paradi, pa se uzverao uz ogradu Vaznesenjske crkve u centru Beograda, kako bi bolje osmotrio "đavolju rabotu"...Sveštenik SPC popeo se za vreme gej-parade na ogradu Vaznesenjske crkve u Beogradu kako bi što bolje osmotrio gejeve...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.