Džordž Kluni u gej filmu?

Izvor: Vesti-online.com, 14.Maj.2011, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džordž Kluni u gej filmu?

Holivudskom glumcu Džordžu Kluniju ponuđena je glavna uloga u rimejku filma o homoseksualcima koji je inspirisao "Planinu Broukbek", objavljeno je sajtu "Didžital spaj".

Film "D Set" (The Set) stigao je 1970. u australijske bioskope i podstakao brojne polemike zbog prikaza homoseksualnosti koja je tada bila nezakonita u toj zemlji.

Scenarista i junak tog filma Rodžer Vord režiraće njegov rimejk, a za glavnog junaka želi Džordža Klunija.

"Kluni je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << savršen za ovu ulogu, on je moj prvi izbor od samog početka", Izjavio je Vord.

Budžet filma iznosiće 50 miliona dolara.

"Džordžu Kluniju sam ponudio jednu od glavnih uloga. On je jedan od najvećih talenata u Holivudu i bio bi savršen za prenošenje ovakve vrste jakih emocija na veliki ekran", dodao je Vord.

Film "The Set" smatra se ostvarenjem koje je utrlo put filmovima o homoseksualcima, uključujući hit iz 2005. godine, koji je izazvao buru reakcija, "Planinu Broukbek".
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.