Izvor: BujanovackiGlas.info, 30.Jun.2017, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliki sajam pčelarstva u Vranju 16. septembra

Slobodan Milenković, gradonačelnik Vranja kazao je posle potpisivanja ugovora da očekuje izlagače iz „cele regijeBUJANOVAC, VRANJE, 30. jun 2017. (foto InfoVranjske)- Vranje će 16. septembra biti domaćin sajma pčelarstva pošto su predstavnici grada danas potpisali ugovor o saradnji sa  Savezom pčelarskih organizacija Srbije (SPOS).
Ugovorom je predviđeno održavanje niza sajamskih manifestacija, >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << a Slobodan Milenković, gradonačelnik Vranja kazao je posle potpisivanja ugovora da očekuje izlagače iz „cele regije, iz Makedonije, Bugarske, Albanije, Grčke i drugih zemalja čiji stanovnici gravitiraju ka našem gradu„.
 
 
SPOS broji više od 9.600 pčelara sa preko 550.000 košnica.

Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Povezane vesti

Vranje organizuje sajam pčelara

Izvor: OkRadio.rs, 01.Jul.2017, 11:36

U Vranju je potpisan ugovor o suorganizaciji ,,Pčelarskog sajma jugoistočnog Balkana“ između Grada Vranja, Turističke organizacije i Saveza pčelarskih organizacija Srbije. - Ovo je velika manifestacija, prva u nizu, koja će biti održana 16. septembra u Sportskoj hali. Pored Beograda i Novog...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.