Suvo voće, masline i alkohol za Manu Chaoa

Izvor: NaDlanu.com, 11.Sep.2013, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suvo voće, masline i alkohol za Manu Chaoa

Manu Chao koji će u subotu 14. septembra održati koncert u Hali sportova, u Beograd stiže dan ranije, a za domaćine je spremio listu zahteva koja potpuno ide uz njegov skromni imidž i stil života.

Manu Chao i La Ventura imaće na raspolaganju suvo voće, oraščiće, vodu, masline, med organskog porekla, domaće pivo i rakiju. Harizmatični umetnik, inače, u Beograd stiže dan ranije. Sve ukazuje da će popularni >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << "hram košarke" na Novom Beogradu biti prepun, organizatori saopštavaju da je parter već rasprodat. Cena ulaznice je 2500 dinara, na dan koncerta koštaće 3000 dinara. Manu Chao i La Ventura izlaze na pozornicu u 21.45 - publiku će, pre toga, zagrejati Samostalni referenti (20 h) i Hornsman Coyote (20.45).
Pogledaj vesti o: Pčelarstvo,   Košarka

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.