Policajac umalo preminuo od ujeda pčele

Izvor: Blic, 08.Apr.2012, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac umalo preminuo od ujeda pčele

Jedan policajac koji je učestvovao na turniru u malom fudbalu u Sremskoj Kamenici, umalo je preminuo pošto ga je ubola pčela.

Tom policajcu iz beogradske opštine Voždovac pozlilo je jer je alergičan na ubod pčele, a ishod je mogao biti i fatalan da mu nije odmah ukazana potrebna medicinska pomoć, saopštio je danas Sindikat srpske policije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Policajac se uspešno oporavlja u bolnici u Novom Sadu, navodi se u saopštenju za javnost. Na Memorijalnom turniru u malom fudbalu "Vladimir Grandić" učestvovale su 22 fudbalske ekipe iz Srbije, sastavljene od radnika Ministarstva unutrašnjih poslova, a pobedila je ekipa domaćina, Centra za osnovnu policijsku obuku iz Sremske Kamenice.

Prelazni pehar pobedničkoj ekipi uručio je Miloš Grandić, brat ubijenog policajca po kome turnir nosi ime. Vladimir Grandić (31) iz Novog Sada poginuo je na autoputu u aprilu 2009, u obračunu s pljačkašima, koji su pre toga opljačkali jednu zlataru u Zrenjaninu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policajac umalo da umre od ujeda pčele

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2012

NOVI SAD -..Jedan policajac koji je učestvovao na turniru u malom fudbalu u Sremskoj Kamenici, umalo je preminuo pošto ga je ubola pčela...Tom policajcu iz beogradske opštine Voždovac pozlilo je jer je alergičan na ubod pčele, a ishod je mogao biti i fatalan da mu nije odmah ukazana potrebna medicinska...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Policajac umalo umro od uboda pčele

Izvor: Glas javnosti, 08.Apr.2012

NOVI SAD - Jedan policajac koji je učestvovao na turniru u malom fudbalu u Sremskoj Kamenici, umalo je preminuo pošto ga je ubola pčela...Tom policajcu iz beogradske opštine Voždovac pozlilo je jer je alergičan na ubod pčele, a ishod je mogao biti i fatalan da mu nije odmah ukazana potrebna medicinska...

Nastavak na Glas javnosti...

Beogradski policajac umalo umro od uboda pčele

Izvor: Kurir, 08.Apr.2012

Policajcu sa Voždovca pozlilo kada ga je ubola pčela, a ishod je mogao biti i fatalan da mu nije odmah ukazana lekarska pomoć..NOVI SAD - Jedan policajac koji je učestvovao na turniru u malom fudbalu u Sremskoj Kamenici, umalo je preminuo pošto ga je ubola pčela...Tom policajcu iz beogradske opštine...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.