Med-savršenstvo prirode koje može da se kupi

Izvor: Svet, 12.Nov.2016, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Med-savršenstvo prirode koje može da se kupi

Med je najsavršeniji proizvod prirode jer se u njemu nalaze gotovo svi sastojci od kojih je izgrađen ljudski organizam. Zato je on obavezna namirnica u mnogim domaćinstvima, a pravilnom upotrebom ovaj sladak i gust sok postaje dragoceni lek.
Navikli smo da med najčešće uzimamo kada smo prehlađeni, zaboravljajući da njegova svojstva pomažu zdravlju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i u mnogim drugim slučajevima. Takođe, važno je znati i kako se med pravilno koristi.
Ako uzimate med bez tečnosti, poželjno je da ga držite u ustima sve dok se ne otopi. Kada ga stavljate u čaj morate da pazite da napitak nije prevruć jer se na visokim temperaturama gube njegova lekovita svojstva.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Med-savršenstvo prirode koje može da se kupi

Izvor: Scandal.rs, 12.Nov.2016

Navikli smo da med najčešće uzimamo kada smo prehlađeni, zaboravljajući da njegova svojstva pomažu zdravlju i u mnogim drugim slučajevima. Takođe, važno je znati i kako se med pravilno koristi...Ako uzimate med bez tečnosti, poželjno je da ga držite u ustima sve dok se ne otopi. Kada ga stavljate...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.