Izvor: Nezavisne Novine, 20.Nov.2017, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luk ili med: Najbolje od nas

U četvrtoj emisiji kulinarskog takmičenja "Luk ili med" predstaviće se nova tri para.

Pravo iz školske klupe u kuhinju na praksu stižu Ognjen Živković  i Željko Vidović, učenici Ugostiteljsko - trgovinsko - turističke škole.

U drugom timu biće iskusni zubni tehničari, ali kreativni amteri što se kuhinje tiče. Za 5 000 KM takmičiće se i drugari, Jelena Kostadinović i Vladimir Đukić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Oni će se rame uz rame boriti sa iskusnim kuvaricama Šilom iz Mikronezije i Suzanom iz Banja Luke.

Kao i prethodne sedmice, u prvoj emisiji takmičari nam se predstavljaju jelom koje najbolje znaju da pripremaju. Jelom koje ih opisuje, koje će pokazati koliko su spretni, maštoviti i inovativni u kuhinji.

Da li će nam se dvije dame predstaviti jelom mikronežanske kuhinje? Možda ekipa zubotehničara ima neki specijalitet u rukavu. Ili će ipak đaci napraviti jelo koje će očarati žiri ostaje da otkrijemo večeras od 21:00  kada počinje novo izdanje emisije “Luk ili Med”.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.