Iznenađenje: Miki se vratio u Parove

Izvor: Vesti-online.com, 07.Mar.2016, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenađenje: Miki se vratio u "Parove"

Nakon što je odlučio da napusti rijaliti jer nije mogao više da izdrži, pčelar iz Kupinova se ipak pokajao zbog te odluke i dan kasnije opet ušao u vilu.

Miki se vratio u vilu Parova, i šokirao sve takmičare, koji su ga već otpisali.

Voditeljka Bojana Ristivojević je rekla da je Miki ostao bez honorara, a radost zbog Mikijevog povratka nimalo nije krila Anđela.

Miki ju je odmerio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i poručio da smatra da je najlepša, ali da nema nameru da se pomiri sa njom jer "ne zna kako bi je napolju zadržao".

Podsetimo, pčelar iz Kupinova je u petak uveče pobegao je iz rijalitija zbog čega je izgubio zarađeni honorar. Odmah nakon što je zamakao iz vile, Miki je čitavu noć lumpovao u kafani kod prijatelja Nebojše Bojovića.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.