DNS: Ne damo da naša djeca postanu izvozni brend

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Sep.2014, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DNS: Ne damo da naša djeca postanu izvozni brend

TREBINJE - Vino, med, prehrambeni proizvodi ili burgije i alati mogu biti izvozni brednovi Trebinja, ali to ne smiju biti naši mladi, školovani ljudi, jer su oni razvojne šanse ovoga grada i za njih se trebamo boriti.

Ovo je poruka koju su zdušno podržali prisutni simpatizeri DNS-a na predizbornoj tribini ove stranke u najvećoj trebinjskoj mjesnoj zajednici Gorica.

Petar Ivanković, nosilac liste kandidata >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << DNS-a za Narodnu skupštinu RS, istakao je da, budući da većinu Gradskog odbora stranke čine upravo ljudi iz sfere privrede i visokog i srednjeg obrazovanja, znaju da se samo jačanjem privrede može zaustaviti odliv mozgova.

“Mi možemo zaustaviti taj odliv i zadržati našu djecu u našem gradu uz vašu podršku, jer ćemo se većim učešćem u vlasti, a samim tim i u Vladi, zalagati za velika preduzeća, poput naše “Industrije alata” koja sama po sebi predstavlja naš brend i ima respektabilno mjesto na svjetskom tržištu”, istakao je Ivanković koji i sam potiče iz ovog kolektiva.

On je kazao da se prvenstveno moraju poštovati red, rad i disciplina, koji, potpomognuti znanjem, moraju dati rezultate i unijeti novi život i u one pogone koji su bili zamrli, poput nedavno pokrenute Prehrambene industrije u Nevesinju, gdje je za samo tri mjeseca rada proizvodnja porasla za 50%.

On je kazao da DNS ne galami u prazno, već su iza njih rezultati koje će, kako kaže, potvrditi i na narednim izborima, od kojih se nadaju da će biti bitan faktor u formiranju Vlade i pokazati da svoje riječi mogu pretočiti u djela.

Sa skupa je poručena jedinstvena osuda vandalizama u Trebinju, u kojima su svi plakati i bilbordi DNS-a polivani mašinskim uljem, ili cijepani, čiji je jedan počinilac već uhvaćen, što, kako kažu, služi na čast počiniocima i njihovim nalogodavcima, koji se znaju i koji na ovaj način pokazuju kakvi će biti ako im se da vlast.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.