BIZARNO: Devojčica alergična na život

Izvor: Kurir, 30.Dec.2013, 02:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIZARNO: Devojčica alergična na život

LONDON - Neverovatno.

Britanka Brajani Kopland (17) iz okruga Durham u Engleskoj boluje od toliko velikog broja alergija da je gotovo alergična na život. Neke od stvari koje mogu da je ubiju su prašina, sve neprirodne tkanine, trava, polen, pa čak i sunčeva svetlost. Kao rezultat toga, tinejdžerka se stalno bori s ozbiljnim oblicima dermatitisa, astme i artritisa.

Brajani dane provodi obavijena zavojima u svom domu, koji joj je maltene postao zatvor >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << jer joj izloženost spoljašnjim uticajima izaziva bolne plikove.

- Tri puta dnevno moram da stavljam kreme, a zavoje nosim svako veče kako bi se ona zadržala na koži. Takođe, moram da se kupam najmanje dva puta dnevno jer je previše bolno kada mi se koža osuši i ispuca - kaže mlada Brajani.

Ona mora da popije i deset lekova svakog dana i da izbegava mlečne proizvode, soju, pšenicu, orahe i zob. Ukoliko bi ih pojela, njeno grlo bi počelo da otiče i zatvara se, što bi je ugušilo.

Kada su Brajani pitali da li bi uzela lek koji bi je u potpunosti izlečio, ona je odgovorila da nije sigurna jer, iako živi mnogo teško, voli to što je posebna.
Pogledaj vesti o: Pčelarstvo

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.