Agro Belgrade i Pčelarski sajam - u planiranom terminu

Izvor: DobreVesti.rs, 22.Jan.2022, 18:01

Agro Belgrade i Pčelarski sajam - u planiranom terminu

Agro Belgrade 2022, specijalizovani sajamsko-konferencijski događaj posvećen voćarstvu, vinogradarstvu i povrtarstvu, biće održan na Beogradskom sajmu u planiranom terminu, od 27. do 29. januara 2022. godine.

 
Očekuje se da se na rekordnih 30.000 kvm okupe renomirani domaći i strani izlagači i brendovi, uključujući i predstavnike najvećih svetskih kompanija u oblastima poljoprivredne mehanizacije, sistema navodnjavanja, sistema protivgradne zaštite i dostavna vozila. Među izlagačima će se naći i hemijske kuće, kao i firme koje se bave proizvodnjom prihrane bilja, zaštitari, semenske kuće, rasadničari, te firme iz prehrambene industrije.
 
Trodnevni konferencijski deo okupiće više...
Pogledaj vesti o: Pčelarstvo

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.