Izvor: JUGpress.com, 08.Mar.2024, 19:46

Osmomartovska čestitka GrO SRCE Leskovac

LESKOVAC

Žene nisu „naše“ blago, žene nisu „naše“ supruge, majke, sestre,ćerke, žene smo mi.

Ženski rod je polovina ljudskog roda, a mi, muškarci, jesmo u poziciji da izgovaramo one su NAŠE, jer mi i dalje vladamo, mi i dalje odlučujemo koliko ćemo njima, ženama dati od naše moći, koliko ćemo im „ustupiti“.

Srbija je država koje je pre dvanaest godina zaustavila svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << budućnost.

Zaustavila je emancipaciju u demokratiju, u ravnopravnost svih svojih građana i građanki, zaustavila razvoj u sigurno društvo za našu decu.

Jedan od najvećih razloga zašto Srbija ne napreduje, zašto je Srbija država iz koje se odlazi, jeste nebriga prema ženama – loše zdravstvo, prosveta, slabo plaćeni poslovi, mediji koji degradiraju i senzacionalistički izveštavaju o ženama i najvažnije, neuvažavanje potreba i stavova žena u donošenju političkih odluka.

Puko instaliranje žena u političke stranke bez stvarne moći žena nije ravnopravnost.

Zanemarivanje najveće „manjine“, vodi daljem propadanju naše zemlje.

Žene nisu naše srce, žene jesu SRCE, život Srbije.

Srećan 8. mart! , navodi se u saopštenju . (kraj) saopštenje/SA

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Osmi mart

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.